رشد کسب و کار

رشد کسب و کار

رشد کسب و کار مرحله ای است که کسب و کار به نقطه ای برای گسترش می رسد و به دنبال گزینه های اضافی برای ایجاد سود بیشتر است. رشد کسب و کار تابعی از چرخه حیات کسب و کار، روندهای رشد صنعت و تمایل مالکان برای ایجاد ارزش سهام است.

سرمایه رشد کسب‌وکار برای همه کسب‌وکارهایی که فکر می‌کنند مقیاس‌پذیر هستند، حیاتی است. انتخاب سرمایه رشد کسب و کار مناسب برای کسب و کار شما به تخصص و دانش بازار نیاز دارد، زیرا هیچ دو شرکتی شبیه هم نیستند. درست انتخاب کنید و رشد شما افزایش می یابد. نابخردانه انتخاب کنید و ممکن است فاجعه باشد. شرکت‌های هوشمند به‌جای تناسب نیاز سرمایه‌تان به ساختاری از قبل موجود، ساختار خود را برای کاهش ریسک طراحی می‌کنند. رشد کسب و کار تابعی از در دسترس بودن منابع است و اغلب نیاز به سرمایه گذاری اولیه دارد. خواه یک خرید یا سرمایه گذاری تجاری، محافظه کار بودن در پیش بینی بازده در طول زمان مفید است.

رشد کسب و کار

تعریف رشد کسب و کار – آکادمی دکتر ابراهیم پور

رشد کسب و کار چیست؟

هیچ تعریف واحدی از رشد کسب و کار وجود ندارد. اول از همه، در یک بعد قابل اندازه گیری نیست. در عوض، هنگام صحبت در مورد یک کسب و کار رو به رشد باید طیف وسیعی از ویژگی ها را در نظر گرفت، از جمله:

. حراجی
. درآمد
. ارزش شرکت
. سهم بازار
. تعداد مشتری ها
. تعداد کارمندان و بیشتر.

هنگامی که یک کسب و کار شروع به گسترش در یک یا چند جهت از موارد بالا می کند، می توان گفت که در حال رشد است. به‌علاوه، رشد کسب‌وکار می‌تواند حتی زمانی اتفاق بیفتد که یکی از نقاط افزایش و دیگری کاهش یابد.

به عنوان مثال، یک شرکت می تواند رشد درآمد خود را ببیند، زیرا مشتریان موجود بیشتر خرید می کنند، در حالی که پایگاه مشتری آن کاهش می یابد. (با این حال، اگر در مورد شرکت‌های SaaS صحبت می‌کنیم، باید تاکید کنیم که رشد پایگاه مشتری حیاتی است، زیرا آنها نیاز به اطمینان از جریان ثابت ترافیک هدفمند به خدمات خود دارند.)

همه اینها تعریف رشد کسب و کار را به عنوان یک مفهوم کاملاً پیچیده می کند. بنابراین، صاحبانی که مایل به رشد کسب و کار خود هستند، باید ابتدا به اهداف خود نگاه کنند تا نقاط رشدی را که برای کسب سود بیشتر و توسعه مناسب‌تر می‌دانند، تعیین کنند.

چرا رشد کسب و کار برای هر شرکتی مهم است؟

رشد کسب و کار یکی از اهداف فهرست A هر شرکت است زیرا بدون گسترش کسب و کار دچار رکود می شود. این تنها مالک کسب و کار است که عوامل رشد را تعیین می کند، بنابراین از پیروی از معیارهای موفقیت پذیرفته شده عمومی خودداری کنید. فرزند فکر شما یک سیستم منحصر به فرد است که نیاز به یک رویکرد فردی دارد. اگر چه، اگر قصد رشد نداشته باشید، تمام حوزه های کسب و کار شما آسیب خواهند دید. بیایید این فرآیند را با جزئیات در نظر بگیریم.

ما با بدیهی ترین چیزها شروع می کنیم. اگر کسب و کار خود را گسترش ندهید، نمی توانید درآمد خود را افزایش دهید. شما ممکن است قیمت های بالاتری را برای محصولات خود تعیین کنید، اما اگر یک استارتاپ هستید، باید ارزش برند خود را به مشتریان خود نشان دهید. برای دفع رقبا، باید تمایز قائل شوید و مزیت رقابتی قوی ایجاد کنید. بنابراین، اگر این یک چالش برای شما است، تعیین قیمت های بالاتر ممکن است یک شکست کامل باشد. در این مورد، جذب بازارهای هدف جدید یا بستن معاملات بیشتر را در نظر بگیرید.

مردم به رشد مستقیم و غیرمستقیم کسب و کار کمک می کنند. آن‌ها می‌توانند بیشتر از شما بخرند یا بینش‌های ارزشمندی را در اختیار شما قرار دهند که به شما امکان پیشرفت می‌دهد. شرکتی که روی جذب مشتری منظم سرمایه گذاری نمی کند، فرصت های رشد خود را از دست می دهد. و در اینجا می توانید در یک دایره باطل گرفتار شوید زیرا مشتریان ترجیح می دهند با شرکت هایی که دائماً در حال توسعه هستند کار کنند. بنابراین، برای بستن فروش بیشتر و جذب مشتریان جدید، باید به دنبال فرصت های رشد باشید.

شرکت هایی که منابع خود را برای توسعه سرمایه گذاری می کنند، سهم بازار خود را به آرامی، اما مطمئنا افزایش می دهند. آنها در زمینه های مختلف از رقبای خود بهتر عمل می کنند که مزایای بیشتری مانند شرایط همکاری بهتر با تامین کنندگان را برای آنها فراهم می کند.

رشد کسب و کار شما بر کیفیت خدمات مراقبت از مشتری نیز تأثیر می گذارد. شرکت هایی که در تیم پشتیبانی خود سرمایه گذاری می کنند، خدمات پس از فروش را بهبود می بخشند که منجر به سطح بالایی از وفاداری، رضایت و حفظ مشتری می شود. اگرچه، کسب و کارها باید توجه ویژه ای به ایجاد روابط با مشتریان داشته باشند، زیرا رشد سریع و جذب مشتریان جدید، گاهی اوقات مشتریان وفادار آنها را ساعت ها منتظر پاسخ می کند. این ممکن است منجر به تغییر نام تجاری شود که نشانه بدی برای هر نام تجاری است، زیرا حفظ یک مشتری فعلی ارزان تر از به دست آوردن مشتری جدید است.

علاوه بر این، رشد مداوم، جویندگان کار را جذب می کند. هر کس می خواهد بخشی از یک جامعه بزرگ باشد که هدف آن توسعه و ایجاد یک محصول عالی است. بنابراین، چنین شرکت هایی تعداد زیادی رزومه دریافت می کنند و می توانند با استعدادترین نامزدها را برای پیوستن به تیم خود انتخاب کنند. رشد کسب‌وکار به شرکت‌ها این امکان را می‌دهد تا درآمد خود را افزایش دهند، خط تولید خود را گسترش دهند، با تامین‌کنندگان با مطلوب‌ترین شرایط شریک شوند، به مخاطبان جدید دست یابند و تیمی از متخصصان ایجاد کنند. حال بیایید با انواع رشد کسب و کار آشنا شویم.

رشد کسب و کار

انواع رشد کسب و کار – آکادمی دکتر ابراهیم پور

4 نوع رشد کسب و کار

رشد کسب و کار را می توان به 4 نوع اصلی طبقه بندی کرد. هر نوع رشد را از منظر متفاوتی بررسی می‌کند و در مراحل مختلف برای کسب‌وکارها مناسب است. بیایید هر رویکرد رشد کسب و کار را با جزئیات در نظر بگیریم.

. رشد کسب و کار ارگانیک. این نوع ساده ترین اما موثرترین راه رشد کسب و کار در نظر گرفته می شود. این بهترین برای استارت آپ ها و شرکت هایی است که به تازگی وارد بازار شده اند، در حالی که در بلندمدت برای برندهای معتبر کمتر موثر است. رشد ارگانیک مستلزم گسترش فیزیکی کسب و کار است، یعنی ارتقای خطوط تولید، تولید کالاهای بیشتر، کار در چندین شیفت، اجاره فضای بزرگ، باز کردن یک فروشگاه جدید، و غیره. ، و به مشتریان بیشتری خدمات رسانی می کند.

. رشد استراتژیک کسب و کار این رویکرد برای اهداف بلندمدت و شرکت هایی که رشد ارگانیک را پشت سر گذاشته اند به خوبی کار می کند. آنها پول به دست آمده در طول رشد ارگانیک را در استراتژی های رشد استراتژیک سرمایه گذاری می کنند. این می تواند شامل گسترش خط تولید و دستیابی به بازارهای جدید از طریق کمپین های تبلیغاتی باشد.

. رشد کسب و کار داخلی. این رویکرد می تواند بین انواع ارگانیک و استراتژیک اجرا شود. این بر تولید متمرکز نیست، اما هدف آن استفاده موثرتر از منابع فعلی برای بهینه سازی گردش کار شرکت است. این می تواند استفاده از یک سیستم اتوماسیون بازاریابی مانند صرفه جویی در هزینه ها با پیاده سازی سیستم های ناب باشد.

. مشارکت یا ادغام رشد کسب و کار. همانطور که از نام آن پیداست، این رویکرد به معنای همکاری با شرکت دیگری برای منافع متقابل است. چنین مشارکتی به شرکت‌ها کمک می‌کند محصول جدیدی را با هم عرضه کنند، کالاهای بیشتری تولید کنند، بازارهای هر دو را رشد دهند و از وفاداری مشتریان برند دیگر لذت ببرند.
اکنون که انواع رشد کسب و کار را می شناسید، بیایید مراحلی را که هر شرکت در طول عمر خود طی می کند در نظر بگیریم.

4 مرحله رشد کسب و کار

شرکت ها در هر مرحله از توسعه خود با چالش های مختلفی روبرو هستند. بیایید نگاهی دقیق به هر یک از آنها بیندازیم تا بدانیم چگونه با این مشکلات کنار بیاییم.

1. مرحله راه اندازی. در مرحله اولیه، هدف هر استارتاپ بقا است. شرکت از صاحب کسب و کار شروع می شود که چندین کارمند را پیدا می کند که چندین نقش را ایفا می کنند. وظیفه اصلی آنها ایجاد شناخت برند و ارائه ارزش محصول خود با بودجه محدود است. چالش های اصلی هر استارتاپ شامل اطمینان از رقابتی بودن محصول و برآوردن نیازها و انتظارات مشتریان است.

2. مرحله رشد. در این مرحله استارتاپ مدل کسب و کار دارد و تمام تلاش خود را برای رشد می کند. از آنجایی که گسترش یک کسب و کار، بسیاری از کارآفرینان را می ترساند، آنها اغلب هرگز ریسک انجام هیچ اقدامی برای رشد نمی کنند و همه فرصت ها را از دست می دهند. اگرچه، بسیار مهم است که به دنبال راه هایی برای افزایش پایگاه مشتری باشید. با این حال، چالش برانگیز به نظر می رسد زیرا استارتاپ از نظر بودجه محدود است.

3. مرحله بلوغ. در این مرحله، کسب و کار به ثبات خاصی رسید که دیگر نیازی به چنین خروجی از مالک ندارد. همه فرآیندها تنظیم شده اند و گاهی اوقات برای سال ها خوب کار می کنند. این مرحله باعث می شود که مالکان بر گسترش جغرافیایی، ایجاد شناخت جهانی و تنوع محصول تمرکز کنند. علیرغم یک دوره رشد کم و بیش پایدار، بلوغ نیاز به جریان های نقدی بیشتری برای اجرای استراتژی ها و تبلیغات جدید دارد.

4. مرحله تمدید / افول. این یک ریسک است، با این حال، ممکن است هنوز برای مالکان پایدار به نظر برسد. آنها درآمد منظم و آگاهی از برند دارند و ممکن است به دنبال راه های جدید برای گسترش خود نباشند. از این رو، اگر آنها بر روی ایده ها و فناوری های جدید سرمایه گذاری نکنند، کسب و کار آنها ممکن است دچار زوال شود.
اکنون نحوه عملکرد هر کسب و کار را از لحظه ورود به بازار می دانید، بنابراین وقت آن رسیده که چندین روش را کشف کنید که به رشد آن کمک می کند.

رشد کسب و کار

اهمیت رشد کسب و کار – آکادمی دکتر ابراهیم پور

چگونه به سرعت کسب و کار خود را توسعه دهیم؟

رشد یک کسب و کار سخت است. پس از رسیدن به نقطه ای در گسترش شرکت خود، یافتن راه های جدید برای ایجاد مخاطب، افزایش درآمد و تولید کالاهای بیشتر می تواند یک چالش واقعی باشد. بنابراین، در این بخش، چندین ایده را به اشتراک می‌گذاریم که به استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای مستقر کمک می‌کند تا به افق‌های جدیدی دست یابند.

. علاقه مندان به بازاریابی با استعداد را استخدام کنید. تیم شما برای موفقیت شرکت اساسی است زیرا در همان ابتدا، یک صاحب کسب و کار چندین نقش را ایفا می کند. بنابراین، برای کاهش حجم کاری و پرداختن به کارهای مهمتر، باید افرادی را پیدا کنید که واقعاً به محصول شما علاقه مند هستند. تیم شما ممکن است شامل متخصصان باتجربه و مبتدیان بازاریابی باشد، زیرا دومی ممکن است ایده های بسیار تازه ای داشته باشد که اجرای آنها در اختیار کارمندان با تجربه خواهد بود.

. روی حفظ مشتری کار کنید. از آنجایی که به دست آوردن مشتریان جدید گران است، به خصوص برای استارتاپ هایی که بودجه کمی دارند، حفظ مشتریان فعلی را در نظر بگیرید. مشتریان شما نه تنها برای محصول شما برمی گردند، بلکه آن را به دوستان و همکاران خود معرفی می کنند. یک برنامه وفاداری یا وابسته ایجاد کنید تا مشتریان شما به کار با برند شما علاقه مند شوند. اجرای استراتژی های حفظ مشتری بر درآمد، تبلیغات شفاهی و وفاداری شما تأثیر مثبت خواهد گذاشت.

. قیف و خط لوله فروش خود را بسازید. قیف فروش به شما این امکان را می‌دهد تا قبل از تبدیل شدن به مشتری، متوجه شوید که سرنخ چگونه پیش می‌رود. درک مسیر مشتری به شما این امکان را می‌دهد که موفق‌ترین استراتژی‌های خود، تکنیک‌هایی که بهترین نتایج را به ارمغان می‌آورند، کانال‌های جذب بازاریابی با عملکرد برتر و دلایلی که چرا مشتریان خود را از دست می‌دهید، پیدا کنید. در نتیجه، می‌توانید فروش را پیش‌بینی کنید، هزینه‌ها را کاهش دهید و مشتریان تکراری بیشتری را تشویق کنید. خط لوله فروش وضعیت معامله را نشان می دهد: تولید سرنخ، جستجو، صلاحیت، تماس، پیشنهاد، مذاکرات و حفظ. این به شما امکان می دهد کار نمایندگان فروش خود را کنترل کنید و تصمیمات آگاهانه بگیرید.

. رقبای خود را تجزیه و تحلیل کنید. انجام تحقیقات هوش رقابتی را در نظر بگیرید. این به شما کمک می کند تا روندهای صنعت را کشف کنید، بینش هایی در مورد انتظارات مشتریان کسب کنید، اقدامات رقبا را پیش بینی کنید، نقاط ضعف و قوت آنها را تجزیه و تحلیل کنید و درآمد خود را افزایش دهید. به این ترتیب، در پول خود صرفه جویی کرده و در استراتژی های موفق سرمایه گذاری خواهید کرد.

. از سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) استفاده کنید. با یک CRM، می توانید تمام تعاملات مشتری با برند خود را در هر مرحله از سفر خریدار نظارت کنید. تصویر واضحی از معاملات بسته و معاملات در حال انجام خواهید داشت. علاوه بر این، تمام داده های مربوط به مشتریان شما در یک مکان ذخیره می شود تا بتوانید در هر زمان به کارت های مشتری دسترسی داشته باشید. تماس با مشتریان، ارائه پیشنهادات شخصی و کار مشترک برای نمایندگان فروش شما آسان تر خواهد بود.

. حضور آنلاین ایجاد کنید. امروزه حضور آنلاین برای هر برندی حیاتی است زیرا کاربران روزانه ساعت ها را در فیس بوک، اینستاگرام و توییتر می گذرانند. شما نمی توانید این فرصت را برای ایجاد آگاهی و شناخت نام تجاری رایگان از دست بدهید. محصول خود را به اشتراک بگذارید، موارد و توصیفات خود را به اشتراک بگذارید، برخی از پشت صحنه های شرکت خود را نشان دهید، بازخورد مشتریان را جمع آوری کنید، نظر آنها را بپرسید، محتوا را به طور منظم پست کنید، تبلیغات را اجرا کنید و ثبات برند را حفظ کنید. این منجر به ترافیک بالا، افزایش تعامل و یک استراتژی بازاریابی بهینه می شود.

. رویدادهای آنلاین و آفلاین را اجرا کنید. وبینارها، کنفرانس‌ها و کارگاه‌ها به برندها کمک می‌کنند تا مشتریان جدیدی جذب کنند، با طرفداران برند خود ارتباط برقرار کنند، تخصص و دانش خود را به اشتراک بگذارند، برای فرصت‌های تجاری بیشتر با شرکا همکاری کنند و آگاهی از برند را افزایش دهند. میزبانی رویدادهای منظم را برای رشد مؤثر کسب و کار خود در نظر بگیرید.

تبریک می‌گوییم، اکنون ۴ نوع و مرحله رشد کسب‌وکار را می‌شناسید و نکاتی در مورد اینکه چگونه بدون سرمایه‌گذاری زیاد کسب‌وکار خود را افزایش دهید، دارید.

رشد کسب و کار

تکنیک های رشد کسب و کار – آکادمی دکتر ابراهیم پور

محرک های واقعی رشد کسب و کار چیست؟

درآمد، سودآوری و معیارهای مرتبط، محرک های واقعی رشد کسب و کار هستند و توجه کافی به آنها نمی شود. برای به دست آوردن، حفظ و گسترش به چند مشتری نیاز دارید؟ به چه اندازه میانگین معامله نیاز دارید؟ چگونه می خواهید آن معاملات را ببندید؟ استراتژی هایی که برای پاسخ به این سؤالات ایجاد می کنید، و اینکه چقدر در اجرای آن استراتژی ها موفق هستید، واقعاً مهم هستند. به همین دلیل است که باید یک بازسنجی عملی از معنای واقعی رشد در تجارت وجود داشته باشد.

تاکید بیش از حد بر وجوه جمع‌آوری‌شده، ارزش‌گذاری و سایر معیارهای بیهوده است. اینها اغلب هیچ ارتباطی با موفقیت بلندمدت شرکت شما ندارند. و در واقع، گاهی اوقات آنها می توانند مضر باشند.
چرا؟ از آنجایی که مدل سرمایه گذاری خطرپذیر سنتی بر اساس فرض حداکثر کردن بازده برای سرمایه گذاران ساخته شده است – عدم حمایت از موفقیت بلندمدت شرکت هایی که در آنها سرمایه گذاری می کنند. این منجر به تمرکز بر سود کوتاه مدت و فشار برای خروج سریع از سرمایه گذاری می شود. به جای پرورش و حمایت از رشد واقعی در کسب و کار.

در نتیجه، اکثر شرکت‌های دارای پشتوانه سرمایه‌گذاری هرگز بازده بالایی را که VCها به سرمایه‌گذاران خود وعده می‌دهند ایجاد نمی‌کنند – یا حتی سرمایه اولیه را برمی‌گردانند. این فشار قابل توجهی را بر شرکت هایی وارد می کند که موفق به تولید بازدهی بزرگ می شوند، بنابراین آنها می توانند زیان های متحمل شده توسط بقیه را جبران کنند.

به طور خلاصه

چرخه حیات رشد کسب و کار باید در ذهن شما زمانی باشد که شرکتی را راه اندازی می کنید و می خواهید در بلندمدت موفقیت آمیز باشد. بنابراین، از اولین روزهای راه‌اندازی، بسیار مهم است که برای هر مرحله از رشد کسب‌وکار استراتژی‌هایی ایجاد کنید، هرگز آرام نشوید، روندهای جهانی و محلی را دنبال کنید و راه‌حل‌های فناوری جدید را ترجیحاً زودتر از رقبا پیاده‌سازی کنید.
کسب و کار شما ممکن است اکنون در مرحله ای باشد که باید بسیاری از فرآیندهای تجاری خود را خودکار کنید و تیم فروش خود را راه اندازی کنید.

محمدرضا درویشی (دیجیتال مارکتینگ) وب‌سایت
من محمدرضا درویشی هستم. یک نویسنده که میخاد شما رو با مقاله های بروز در مورد کسب و کار آشنا کنه و هدفم اینه که در کسب و کار خودتون موفق باشید. در کنارتون هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *