توسعه کسب و کار

توسعه کسب و کار

توسعه کسب و کار (BD) یک استراتژی است که برای یافتن چشم اندازهای جدید و پرورش آنها برای کمک به رشد کسب و کار استفاده می شود.
به گفته فوربس، توسعه کسب و کار «ایجاد ارزش بلندمدت برای یک سازمان از مشتریان، بازارها و روابط است». این یک تعریف ساده شده است، و هنوز با مانعی در تلاش برای احاطه کردن طیف وسیعی از مسئولیت هایی که در BD وجود دارد، مواجه است. هر تلاشی که در توسعه کسب و کار انجام می شود، فعالیتی است که به بهتر شدن یک کسب و کار کمک می کند. اما می توان استدلال کرد که این تعریف هر عمل هر کارمند را توصیف می کند.
بنابراین، چه چیزی توسعه کسب و کار را متفاوت می کند؟
ساده ترین راه برای درک BD این است که به آن به عنوان چتری نگاه کنیم که برای بهبود همه بخش های دیگر کار می کند. اگرچه BD فروش نیست، اما به بهبود فروش کمک می کند. این بازاریابی نیست، اما بازاریابی را بهبود می بخشد.

توسعه کسب و کار چیست؟

توسعه کسب و کار فرآیند برنامه ریزی برای رشد آینده از طریق شناسایی فرصت های جدید، ایجاد مشارکت و ارزش افزوده به یک شرکت است. این شامل درک مخاطبان هدف، فرصت‌های بازار و کانال‌های موثر برای رسیدن به موفقیت است.

توسعه کسب و کار ممکن است شامل اهدافی پیرامون رشد فروش، گسترش کسب و کار، مشارکت استراتژیک و افزایش سودآوری باشد. این فرآیند بر هر بخش از جمله فروش، بازاریابی، تولید، منابع انسانی، حسابداری، امور مالی، توسعه محصول و مدیریت فروشنده تأثیر می گذارد.

توسعه کسب و کار

تعریف توسعه کسب و کار – آکادمی دکتر ابراهیم پور

چگونه توسعه کسب و کار کار می کند؟

توسعه کسب و کار در تلاش است تا قابلیت های سازمان را افزایش دهد و دامنه آن را برای دستیابی به اهداف مالی و استراتژیک گسترش دهد. این فرآیند می‌تواند به طور قابل توجهی بر بخش‌های مختلف سازمان تأثیر بگذارد و از مهارت‌های تخصصی آنها برای هدایت رشد استفاده کند.

توسعه کسب و کار به عنوان رشته ای عمل می کند که همه عملکردها یا بخش های یک شرکت را به هم متصل می کند. این به یک کسب و کار در زمینه هایی مانند فروش، درآمد، ارائه محصول، جذب استعداد، خدمات مشتری و آگاهی از برند کمک می کند تا رشد و بهبود یابد.

توسعه کسب و کار، کار تیمی و برنامه ریزی استراتژیک را در تمام بخش ها تشویق می کند و تضمین می کند که سازمان به طور منسجم و پایدار رشد می کند.

فروش و بازاریابی
پرسنل فروش اغلب بر بازارها یا مشتریان خاص تمرکز می کنند و هدفشان دستیابی به اعداد درآمدی هدفمند است. به عنوان مثال، یک تیم توسعه کسب و کار ممکن است بازار برزیل را ارزیابی کند و تعیین کند که فروش 1.5 میلیارد دلاری در عرض سه سال قابل دستیابی است. با این هدف، بخش فروش استراتژی هایی را برای هدف قرار دادن پایگاه مشتریان بازار جدید توسعه می دهد.

توسعه کسب و کار اغلب به یک رویکرد طولانی مدت نسبت به استراتژی های فروش سنتی نیاز دارد. انجمن خدمات حرفه ای بازاریابی فروش را شبیه به شکار توصیف می کند، در حالی که توسعه کسب و کار بیشتر شبیه کشاورزی است – سرمایه گذاری طولانی مدت زمان و انرژی بدون بازده فوری.

بازاریابی با تبلیغ و تبلیغ محصولات و خدمات شرکت از فروش پشتیبانی می کند. یک رهبر توسعه کسب و کار و تیم آنها می توانند به تنظیم بودجه های مناسب بر اساس فرصت های موجود کمک کنند.
بودجه‌های بالاتر، استراتژی‌های تهاجمی مانند تماس سرد، بازدیدهای شخصی، نمایش‌های جاده‌ای و توزیع نمونه رایگان را ممکن می‌سازد. بودجه‌های کمتر بر استراتژی‌های منفعلانه‌تر مانند تبلیغات آنلاین، چاپی و رسانه‌های اجتماعی و همچنین تبلیغات بیلبورد تمرکز دارند.

حقوقی و مالی
برای ورود به یک بازار جدید، یک تیم توسعه کسب و کار باید تصمیم بگیرد که آیا با طی کردن تمام تشریفات قانونی مورد نیاز به صورت انفرادی پیش برود یا یک اتحاد استراتژیک یا مشارکت با شرکت هایی که قبلاً در آن بازار فعالیت می کنند تشکیل دهند. گروه توسعه کسب و کار با کمک تیم های حقوقی و مالی، جوانب مثبت و منفی هر گزینه را می سنجد و گزینه ای را انتخاب می کند که به بهترین وجه به کسب و کار خدمت می کند.
امور مالی همچنین ممکن است در ابتکارات کاهش هزینه شرکت کند. توسعه کسب‌وکار فقط به معنای افزایش دسترسی و فروش به بازار نیست، بلکه به دنبال بهبود سود است.

به عنوان مثال، فرض کنید یک ارزیابی داخلی نشان می‌دهد که هزینه‌های زیادی برای سفرهای تجاری سازمانی وجود دارد. در آن صورت، تیم ممکن است سیاست‌های سفر مانند میزبانی تماس‌های ویدئو کنفرانس را به جای جلسات در محل یا انتخاب روش‌های حمل‌ونقل ارزان‌تر تغییر دهد. برون سپاری کارهای غیر اصلی، مانند صورتحساب، عملیات فناوری، یا خدمات مشتری نیز ممکن است بخشی از یک برنامه توسعه باشد.

مدیریت پروژه / برنامه ریزی کسب و کار
گسترش تجارت بین‌المللی شامل تصمیم‌گیری‌های حیاتی در مورد ایجاد تأسیسات جدید در بازار هدف یا تولید محصولات در کشور پایه و واردات آنها است. در صورت انتخاب دومی، ممکن است نیاز به ارزیابی نیاز به تسهیلات اضافی در کشور پایه نیز داشته باشد. تیم توسعه کسب و کار چنین تصمیماتی را بر اساس ارزیابی هزینه و زمان ارزیابی و نهایی می کند. پس از تصمیم گیری، تیم مدیریت و اجرای پروژه می تواند کار بر روی هدف مورد نظر را آغاز کند.

مدیریت محصول و تولید
استانداردهای نظارتی و الزامات بازار می تواند در مناطق و کشورها متفاوت باشد. برای مثال، دارویی که در هند مجاز است ممکن است در بریتانیا مجاز نباشد. این می تواند نیاز به یک محصول سفارشی یا کاملاً جدید برای بازار جدید داشته باشد.
تقریباً همه کشورها به اسناد خاصی نیاز دارند و مقرراتی دارند که باید برای اطمینان از ایمنی، کیفیت و انطباق محصولات وارداتی رعایت شوند. این الزامات کار بخش های مدیریت محصول و تولید را هدایت می کند که تحت تأثیر استراتژی تجاری قرار دارند. ملاحظات هزینه، تاییدیه های قانونی و انطباق با مقررات، همه جنبه های حیاتی هستند که در طول فرآیند توسعه ارزیابی می شوند.

مدیریت فروشنده
آیا کسب و کار جدید به فروشندگان خارجی نیاز دارد؟ به عنوان مثال، آیا حمل و نقل به یک سرویس پیک اختصاصی نیاز دارد یا اینکه شرکت برای فروش با یک زنجیره خرده فروشی تاسیس شده شریک خواهد شد؟ هزینه های مرتبط با این مشارکت ها چیست؟
تیم توسعه کسب و کار با بخش‌های داخلی مربوطه همکاری می‌کند تا به این سؤالات رسیدگی کند و بهترین استراتژی‌ها را برای تعاملات خارجی تعیین کند.

نقش توسعه کسب و کار چیست؟

هنگامی که صاحبان مشاغل برای افزایش فروش، گسترش به بازارهای جدید، شراکت با سایر شرکت ها یا سازمان ها برای بهبود سودآوری تلاش می کنند، تیم های خود را در توسعه تجارت مشارکت می دهند. این فرآیند برای همه بخش ها اعمال می شود: از بازاریابی تا فروش، محصول تا مدیریت پروژه. شرکت ها مدیران توسعه کسب و کار را برای تعیین اهداف دقیق و توسعه برنامه هایی برای رسیدن به آنها استخدام می کنند. اهداف می توانند شامل رشد درآمد، گسترش به بازارهای جدید، مشارکت استراتژیک و غیره باشند. توسعه کسب و کار به شرکت ها کمک می کند تا بر اساس برنامه و با بودجه مشخص به اهداف خود برسند.

برای بهبود سودآوری، انعقاد یک مشارکت سودآور و دستیابی به مکان‌های جدید، یک مدیر توسعه کسب‌وکار باید مشخصات مشتری، تجزیه و تحلیل SWOT، فرصت‌های بازار، منابع درآمد، وضعیت صنعت، فرصت‌های توسعه کسب‌وکار و سایر اطلاعات حیاتی را داشته باشد. اکنون که نقش توسعه کسب و کار را می دانید، بیایید استراتژی های توسعه کسب و کار را مرور کنیم.

توسعه کسب و کار

انواع توسعه کسب و کار – آکادمی دکتر ابراهیم پور

7 استراتژی توسعه کسب و کار

هر شرکتی که به دنبال رشد است باید توسعه کسب و کار را در استراتژی توسعه کلی خود در نظر بگیرد. راه های زیادی وجود دارد که می توانید برند خود را بهبود ببخشید. برخی از آنها می توانند برای رسیدن به اهداف شما قدرتمندتر و مفیدتر از دیگران باشند. وظیفه اصلی یافتن مواردی است که به شما امکان می دهد به اهداف خود برسید.

1. از فرصت های شبکه استفاده کنید. اگر می خواهید مقیاس کنید، باید به دنبال فرصت های جدید باشید و از بیشتر منابع خود استفاده کنید. می توانید وارد بازارهای جدید شوید، به مشتریان جدید دست پیدا کنید و شراکتی را شروع کنید. برای رسیدن به این اهداف باید یک رویکرد منحصر به فرد پیدا کنید.

2. روابط قوی با مشتریان برقرار کنید. اکنون که فناوری بر شرکت‌ها بسیار تأثیر می‌گذارد، مشتریان اغلب برای انتخاب راه‌حل مناسب و هدایت آنها در فرآیند جذب مشتری، تعامل واقعی با برندها ندارند. با این حال، شرکت ها همچنان باید با مشتریان خود در تماس باشند. حفظ اعتماد، اعتبار و شفافیت ضروری است. در مورد مشتریان خود تحقیق کنید تا آنها را بهتر بشناسید و پیشنهادات، تخفیف ها، برنامه ها و غیره شخصی را به آنها ارائه دهید.

3. از جوامع و موسسات خیریه حمایت کنید. برای داشتن شراکت با سایر مشاغل موفق، مشارکت در امور خیریه را در نظر بگیرید. شرکت های تاسیس شده بیشتر و بیشتر به مسائل اجتماعی و زیست محیطی اهمیت می دهند. آنها از انواع مختلف جوامع حمایت می کنند. به یاد داشته باشید، باید سازمانی را پیدا کنید که با اهداف و ماموریت شما همسو باشد. به عنوان مثال، اگر شرکت شما مخالف آزمایش بر روی حیوانات است، جامعه ای را پیدا کنید که به حیوانات اهمیت می دهد و با آزمایش روی حیوانات مخالف است.

4. از رسانه های اجتماعی استفاده کنید. مشتریان نه می توانند زندگی خود را بدون رسانه های اجتماعی تصور کنند، نه شرکت ها. با کمک این خدمات شبکه های اجتماعی، کارآفرینان می توانند روابط و ارتباطات تجاری ایجاد کنند. می توانید از فیس بوک، لینکدین و اینستاگرام برای تبلیغ محصول خود، ارتباط با مشتریان و فروش استفاده کنید. به این ترتیب می توانید به سوالات پاسخ دهید، در حین پرداخت به مشتریان کمک کنید و برخی از مسائل فنی را حل کنید.

5. اجرای برنامه های ارجاع. اگر شرکت شما شهرت عالی و مشتریان وفادار دارد، می توانید برنامه های ارجاع را در نظر بگیرید. مشتریان شما به شما کمک می کنند دایره مشتریان بالقوه و فعلی خود را افزایش دهید. برای معرفی دوستان به آنها پاداش دهید. در نتیجه، مشتریان، فروش و درآمد بیشتری خواهید داشت.

6. تیمی از متخصصان را جمع آوری کنید. تیم شما نقش مهمی در موفقیت کسب و کار شما دارد. به همین دلیل است که باید کارکنان خود را با دقت استخدام کنید. برای شناسایی افرادی که می توانند برای توسعه شرکت شما مفید باشند، از تحقیقات و آزمایش های مبتنی بر داده استفاده کنید. اعضای تیمی را انتخاب کنید که استعداد انجام وظایفی که تعیین کرده اید را دارند و به اهدافی که تعریف کرده اید برسند.

7. حمایت مردم محور ارائه دهید. اگر می خواهید مشتریان از شرکت شما راضی باشند و بمانند، باید خدمات مشتری ثابتی داشته باشید. افرادی که به دنبال راه حل هستند می توانند در هر زمان با یک متخصص تماس بگیرند. آنها نیاز به پاسخ های واضح و سریع از طرف کارکنان پشتیبانی دارند. تیم پشتیبانی مشتری خود را برای رفتار دوستانه، همدل و مفید آماده کنید. به این ترتیب، شرکت شما می تواند نسبت به رقبا برتری داشته باشد.
تبریک می گوییم، اکنون 7 استراتژی بزرگ توسعه کسب و کار را می شناسید که به شما در تحقق اهدافتان کمک می کند. از اینها برای افزایش درآمد، دستیابی به بازارهای جدید یا مشارکت استفاده کنید.

10 زمینه بالقوه برای توسعه کسب و کار

توسعه کسب و کار اغلب مستلزم همکاری کارکنان بخش های مختلف، تسهیل جریان اطلاعات، برنامه ریزی استراتژیک و تصمیم گیری آگاهانه است. در اینجا خلاصه ای از زمینه های بالقوه است که ممکن است توسعه کسب و کار بسته به سازمان در آن دخیل باشد:

1. تحقیق و تحلیل بازار: شناسایی فرصت های جدید بازار و توسعه استراتژی های موثر
2. فروش و تولید سرنخ: جستجو، واجد شرایط بودن سرنخ ها و هماهنگی با تیم فروش برای تبدیل سرنخ ها به مشتریان
3. مشارکت‌ها و اتحادهای استراتژیک: تشکیل اتحادهای استراتژیک، سرمایه‌گذاری مشترک یا همکاری‌هایی که فرصت‌های سودمند متقابل ایجاد می‌کنند.
4. توسعه محصول و نوآوری: انجام تحقیقات بازار، جمع آوری بازخورد مشتریان و همکاری با تیم های داخلی برای هدایت نوآوری
5. مدیریت ارتباط با مشتری: اجرای طرح‌های حفظ مشتری و برنامه‌های وفاداری، و جمع‌آوری بازخورد مشتری، برای افزایش رضایت و هدایت مجدد تجارت
6. برنامه ریزی استراتژیک و مدل سازی کسب و کار: شناسایی فرصت های رشد، تعیین اهداف و اجرای استراتژی ها برای دستیابی به رشد پایدار
7. ادغام ها و تملک ها: ارزیابی هم افزایی های بالقوه، انجام بررسی های لازم، و مذاکره و اجرای معاملات
8. مدیریت برند و بازاریابی: ایجاد کمپین های بازاریابی موثر، مدیریت کانال های آنلاین و آفلاین، و استفاده از تکنیک های بازاریابی دیجیتال
9. تجزیه و تحلیل مالی و تامین مالی: بررسی گزینه های تامین مالی، تامین سرمایه گذاری ها، یا شناسایی فرصت های کمک مالی
10. نوآوری و فناوری های نوظهور: ارزیابی تأثیر بالقوه فناوری های مخرب و ادغام آنها در استراتژی های رشد سازمان

توسعه کسب و کار

استراتژی توسعه کسب و کار – آکادمی دکتر ابراهیم پور

مروری بر استراتژی توسعه کسب و کار: نحوه ایجاد یک در 10 مرحله

فعالیت های BD حول اجرای یک استراتژی توسعه کسب و کار می چرخد. اما چگونه این استراتژی را ایجاد می کنید؟
همه استراتژی‌های BD با یک برنامه و اهداف شروع می‌شوند—توسعه استراتژی توسعه کسب‌وکار خود را با دنبال کردن مراحل زیر شروع کنید:

1. یک زمین آسانسور بسازید
برای هر طرحی، از جمله طرح BD، به یک طرح مختصر 30 ثانیه ای نیاز دارید. آیا می خواهید مایل اضافی را طی کنید؟ چندین طرح فروش بسازید و ببینید کدام یک موثرتر هستند. شما قادر خواهید بود در حین انجام تحقیقات بازار به طور همزمان طرح کنید.

یک elevator pitch خلاصه ای از کارهایی است که کسب و کار شما انجام می دهد، به چه کسانی خدمات می دهید و چگونه کسب و کار شما با رقبا متفاوت است. هدف آسانسور شما این است که گفتگو را در مورد اینکه چگونه می توانید به مشتریان خود خدمت کنید باز کنید. هنگام ساختن گام خود، در اینجا چند بهترین روش وجود دارد که باید دنبال کنید:

. مختصر باشید
. از زبان واضح استفاده کنید
. خاص باشید
. شامل یک فراخوان برای اقدام

2. اهداف SMART خود را فهرست کنید
سیستم SMART یک ابزار عالی برای اهداف توسعه کسب و کار است. اهداف SMART آنهایی هستند که خاص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط و به موقع هستند. به عنوان مثال، یک هدف SMART خوب برای استراتژی توسعه کسب و کار می تواند:

هدف من این است که با افزایش تعداد کارکنان خدمات مشتری از 10 به 15 نفر در سه ماهه آینده، زمان پاسخگویی اولیه به مسائل مشتریان را بهبود بخشم.
با پیروی از سیستم SMART، اهداف خود را با اهداف سایر بخش‌ها هماهنگ می‌کنید و مطمئن می‌شوید که با منابع فعلی‌تان قابل دستیابی هستند.

3. تجزیه و تحلیل SWOT را انجام دهید
تجزیه و تحلیل SWOT مخفف نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها است. این یک ابزار موثر برای توسعه کسب و کار است زیرا به شما کمک می کند تا زمینه های رشد خود را مشخص کنید. بهترین راه برای استفاده از SWOT این است که یک جنبه خاص از تجارت خود را برای تجزیه و تحلیل انتخاب کنید. هنگام انجام تجزیه و تحلیل SWOT، این سوالات را در نظر داشته باشید:
. خدمات/محصولات ما چه نیازهایی را برای مشتری برطرف می کند؟
. پیشنهاد ارزش ما چیست؟
. آیا موانعی در راه رسیدن به اهداف وجود دارد؟

شما همچنین می توانید این را با یک بیانیه موقعیت یابی برای کمک به تحلیل خود جفت کنید.
مثال: اگر به دنبال راه‌اندازی یک محصول جدید هستید، می‌توانید ببینید که شرکت شما چه کارهایی را خوب انجام می‌دهد، چه کارهایی را ضعیف انجام می‌دهد، در کجا ممکن است فرصت‌ها را از دست بدهد و چه شرکت‌هایی ممکن است بهتر انجام دهند.

4. مخاطب خود را تعریف کنید
در مرحله بعد، مخاطبان هدف خود را مشخص کنید – این می تواند به شما کمک کند که چه کسانی را می خواهید به عنوان مشتریان بالقوه جدید جذب کنید. در حالی که می‌خواهید مشخص کنید چه کسی را هدف قرار دهید، از مشخص کردن آن‌قدر خودداری کنید که بالقوه‌تان تمام شود. شما می توانید این کار را انجام دهید:

. تجزیه و تحلیل رقبا
. ایجاد پرسونا
. شناسایی روندهای صنعت

5. تحقیقات بازار انجام دهید
برای تعیین اینکه رقبای شما چه کسانی هستند و مشتریان شما چه می خواهند و چه نیازهایی دارند تحقیق کنید. شما باید مشکلات مشتریان خود را بدانید و چگونه می توانید آنها را حل کنید.

شما می توانید از طریق نظرسنجی مشتریان، بینش ارزشمندی در مورد نیازهای مخاطبان خود به دست آورید. 80 درصد از شرکت هایی که شاهد رشد سال به سال هستند، از نظرسنجی ها برای جمع آوری داده های تجربه مشتری استفاده می کنند. در اینجا نکاتی برای ایجاد نظرسنجی وجود دارد:

. هدف نظرسنجی خود را مشخص کنید
. مطمئن شوید که سوالات شما بی طرفانه است
. ارسال نظرسنجی از طریق کانال های مربوطه
. آنها را کوتاه و دقیق نگه دارید

6. KPI های خود را بیان کنید
برای ارزیابی موفقیت طرح خود، باید نقاط داده قابل اندازه گیری را شناسایی کنید که از طریق آنها می توانید نتایج مثبت (یا منفی) را ثبت کنید. شما می توانید این کار را از طریق شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) انجام دهید.

بسته به آنچه که ارزیابی می‌کنید، این KPIها می‌توانند از تغییرات درآمد گرفته تا سرنخ‌ها و نرخ تبدیل متغیر باشند. نکته مهم این است که شما KPI های خاصی را برای تکمیل برنامه خود انتخاب کنید. برخی از KPIهای توسعه دهنده biz عبارتند از:

. فرصت های ایجاد شده
. پیشنهادات ارسال شد
. فعالیت های فروش انجام شده
. نرخ جذب مشتری
. معاملات بسته شد

7. برنامه ریزی بودجه
احتمالاً مهمترین جنبه برنامه شما بودجه شما است. شرکت شما باید قبل از تایید و شروع اجرای طرح شما، توانایی مالی داشته باشد.

بودجه پیشنهادی خود را واقع بینانه نگه دارید، اما از فشار دادن نترسید. به هر حال، اگر طرح شما جواب دهد، باید بتوانید آن پول را پس بگیرید. حتما این عناصر را در بودجه کسب و کار خود لحاظ کنید:

. ترازنامه
. صورت جریان وجوه نقد
. صورت حساب درآمد

8. بر خدمات مشتری قوی تمرکز کنید
خدمات مشتری با کیفیت بالا باید در ذهن شما باشد – این می تواند تفاوت بین انتخاب مشتری شما نسبت به رقیب باشد.

از مشتریان فعلی نیز پشتیبانی خوبی داشته باشید تا اطمینان حاصل کنید که رابطه ای پایدار با آنها ایجاد می کنید. به علاوه، اگر آنها به طور مداوم تجربیات مثبتی با تیم شما داشته باشند، ممکن است سایر مخاطبین را به کسب و کار شما ارجاع دهند.

توسعه کسب و کار

آموزش توسعه کسب و کار – آکادمی دکتر ابراهیم پور

9. یک برنامه فروش بگنجانید
یک استراتژی توسعه کسب و کار بدون برنامه فروش کامل نیست. یک طرح فروش به ترسیم استراتژی فروش شما کمک می کند و شامل موارد زیر است:

. اهداف و مقاصد شرکت شما
. استراتژی در مورد چگونگی دستیابی به آن اهداف
. نقش ها و مسئولیت های تیم
. نظارت بر عملکرد و معیارها

اگرچه این موضوع حول تیم فروش متمرکز است، اما می تواند بینش مفیدی را برای تیم توسعه دهنده biz شما ارائه دهد.

10. یک فرآیند را اجرا کنید
هنگامی که یک برنامه محکم دارید، پیاده سازی در حالت ایده آل صرفاً به موضوع واگذاری و نظارت تبدیل می شود. مراحل پیاده سازی بر اساس پارامترهای طرح شما متفاوت خواهد بود، اما در اینجا چند نکته وجود دارد که هنگام راه اندازی باید در نظر داشته باشید:

. جلسات منظم برگزار کنید: جلسات وضعیت بین بخشی را رهبری کنید تا همه را در یک صفحه نگه دارید.
. ساده سازی ارتباطات: ارتباطات را متمرکز کنید و دسترسی به داده ها را با نرم افزار مناسب، از جمله نرم افزار تولید سرنخ و اتوماسیون نیروی فروش (SFA) ساده کنید.
. عجله نکنید: به یاد داشته باشید که این یک ماراتن است، نه دوی سرعت. توسعه کسب و کار مربوط به رشد بلندمدت است، بنابراین به جای تعریق بیش از اعداد ماهانه، به روندها نگاه کنید.
. اطمینان حاصل کنید که طرح BD شما با برنامه‌های بخش فردی همسو است: مدیران فروش نیز مسئول تعیین اهداف برای تیم خود هستند و این اهداف به اندازه اهداف شما مهم هستند. ارتباطات واضح و نرم افزار SFA می تواند تضمین کند که اهداف شما علیه یکدیگر کار نمی کنند.

نماینده توسعه کسب و کار چه می کند؟

یک مسئولیت اصلی توسعه کسب و کار وجود دارد که باعث رشد کسب و کار شما می شود. استراتژی‌های عملیاتی کردن و دستیابی به این هدف در صنایع مختلف بسیار متفاوت است، اما این ایده به طور کلی برای همه شرکت‌ها یکسان است. یک فرد توسعه دهنده کسب و کار باید از بازار فعلی آگاه بماند تا بهترین فرصت رشد را هدف قرار دهد. این بدان معنی است که از مخاطبان هدف خود آگاهی داشته باشید و با مشتریان بالقوه برای ایجاد سرنخ های جدید درگیر شوید.

محمدرضا درویشی (دیجیتال مارکتینگ) وب‌سایت
من محمدرضا درویشی هستم. یک نویسنده که میخاد شما رو با مقاله های بروز در مورد کسب و کار آشنا کنه و هدفم اینه که در کسب و کار خودتون موفق باشید. در کنارتون هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *